Om oss

Anne-Lie startade filmandet med djur med produktionen Zorn 1993. Med snart 3 decennier av leverans av välfungerande, tränade djur till filminspelningar har hon idag ett svårslaget kontaktnät och en träffsäker känsla för vilka djur man kan be vad av och vilka scener som kräver specifik träning för att ge en problemfri inspelningssituation både för djuret och filmteamet. Resultatet av den gedigna erfarenheten märks inte minst på den feedback som våra djur får på filmplatserna!

 

Anne-Lie är utbildad veterinärassistent, har genomgått Strömsholms stallchefsutbildning, utbildad för B-tränarlicens på travet och är utbildad djurtransportör med tillstånd.

 

 

  • Erfarna djurtränare på plats
  • Veterinärbesiktade, friska djur
  • Jordbruksverkets Transporttillstånd för kommersiella transporter av djur
  • For USA productions we have a certified controller in Sweden and can provide a filmsituation according to the established american guidelines for use of animals in film.

Copyright © All Rights Reserved It is not allowed to use photos from this webpage.

Linda klev in i Filmdjur 2002, efter att ha utfört filmuppdrag med sina för ändamålet tränade djur tillsammans med Anne-Lie. Idag engageras hela familjen, maken Tobias levererar ofta rekvisita genom sitt företag TL Kvalitet.

 

Lindas spetskompetens ligger, förutom hundträning, i träning och användning av lantbrukets djur för kommersiella situationer. Till sin hjälp har hon Liv, en oerhört kompetent vallhund som håller ordning på placeringen av till exempel fjäderfä framför kameran.

 

Linda är instruktör i agility och lydnad samt freestyle. Vidare är hon certifierad canineopat (hundfysioterapeut) dipl hundsimsinstruktör, Dipl balansbollsinstruktör och certifierad PT på hund. Driver Roslagens hundrehab samt ett mindre lantbruk med lammproduktion.

 

Svenska Filmdjur

 

- pålitlig partner sedan 1995 -

 

Kontakt:

 

e-post: info@filmdjur.se

Anne-Lie 0705-95 69 40

Linda 0709-81 50 13